Am confirmat deja și în această zonă de activitate: avem o strategie comercială de succes, cu rezultate bune în ultimele 8 luni, foarte bune chiar dacă ne gândim la declinul consfințit înainte de martie 2014.

Iar la finalul săptămânii trecute, la Stejarii Country Club din grupul Țiriac Holdings, locul care a a devenit o arenă a performanței pentru Federația Română de Fotbal în raport cu mediul de business, am participat la încă o sărbătoare. Familia fotbalului românesc și Echipa Națională au primit alături un membru cu o însemnătate aparte, compania Țiriac Auto.

Suntem mândri să pornim acest parteneriat strategic alături de o personalitate care este imaginea excelenței în sport și în business, domnul Ion Țiriac. Și suntem bucuroși să deschidem un drum împreună cu o companie de prestigiu, un brand asociat performanței, Țiriac Auto.

Acum, înaintea meciurilor de maximă importanță cu Ungaria și Grecia, am devenit tot mai puternici și suntem gata să ne bucurăm, împreună cu toți partenerii noștri, de calificarea matematică a “tricolorilor” la Euro 2016!