Finalul săptămânii trecute a adus pentru mine unul dintre cele mai emoționante momente trăite în ultima vreme alături de suporterii fotbalului românesc. La Convenția Bergenbier desfășurată joi, la Poiana Brașov, am privit cum, aproape 500 de reprezentanți ai companiei, s-au ridicat dintr-o dată în picioare aplaudând minute în șir, strigând „Hai, România!”. Am găsit în ochii lor bucuria netrunchiată, venită din inimă atunci când le-am spus că fiecare dintre ei avea să devină ambasadorul echipei naționale de fotbal a României!

A urmat, a doua zi, conferința de presă prin care s-a consfințit reîntoarcerea echipei Bergenbier alături de “tricolori”. Le mulțumesc tuturor acestor prieteni care ni s-au alăturat pe drumul performanței!

Sunt sigur că vom merge împreună la Euro 2016 și apoi la Campionatul Mondial din 2018, pentru că împărtășim valori și principii comune, pentru că suntem dedicați victoriei.

Cu Bergenbier alături, „naționala” a trăit momente de glorie și a reușit ultima calificare la un turneu final major, Euro 2008.

Așadar… bun venit “acasă”, prieteni!