Dacă victoriile „tricolorilor” îmi produc cea mai mare bucurie, în egală măsură mă simt fericit ori de câte ori întâlnesc suporteri entuziaști. Astăzi, după conferința de presă pe care am susținut-o împreună cu domnul George Georgakopoulos, Președintele Executiv al Bancpost, am mers alături de câțiva reprezentanți ai echipei naționale la o întâlnire surpriză cu angajații noului nostru partener. A fost uimitor să văd cum, timp de aproape o oră, în sediul central, efectiv s-a întrerupt activitatea unei bănci a cărei regulă este să meargă ceas.

DSC_3115

Sprijinul românilor pentru echipa națională și clipele de fericire pe care fotbalul le poate aduce sunt inegalabile!

Este o mândrie ca pe acest drum al performanței pe care l-am deschis să avem alături de noi una dintre cele mai importante instituții financiare din România, care a demonstrat timp de 24 de ani că știe ce înseamnă perseverența și orientarea spre așteptările comunității.

Ne-am asumat ca obiectiv calificarea echipei naționale la toate cele trei turnee finale care vor urma până în 2020: CE 2016, CM 2018, CE 2020. Este o promisiune puternică, în primul rând față de români, pentru îndeplinirea căreia avem nevoie de parteneri puternici precum Bancpost, care să ne fie alături și care să ne inspire.

Mulțumesc, Bancpost, pentru că v-ați alăturat proiectului nostru! Sunt convins că acest parteneriat va contribui la performanță sportivă a „tricolorilor” și la bucuria a milioane de români!