A trecut o zi de când Adevărul a publicat bilanțul care rezumă ce îl mână pe Pompiliu Popescu în delirul său public. Îl mână în luptă foamea de bani! Nu mai are acces la milionul de euro cu care se obișnuise, nu mai are statutul de combinagiu prin care trăgea din banii fotbalului pentru buzunarele lui. Se terminaseră farmaciile în România și nu se putea achiziționa necesarul de medicamente decât din farmaciile sale, ca să vezi întâmplare!

Prin proiectul nostru de constituire a departamentului de medicină sportivă, prin introducerea procedurilor de achiziție transparente și profesioniste, eficientizarea cheltuielilor medicale a dus la 200.000 de euro salvați. Adică medicamente, suplimente și consumabile la același standard sau mai bun, personal plătit cel puțin la fel de bine ca în 2015, dar cheltuieli cu 200.000 de euro mai mici decât în 2015!

Îl anunț oficial pe medicul combinagiu că ne vom întâlni în instanță pentru delirul său din această lună, pentru minciunile și calomniile la adresa mea și a membrilor FRF, pe care le-a pus în slujba lui Florin Prunea, și apoi a candidaturii lui Ionuț Lupescu.

Știau deja membrii FRF, acum s-au convins fără îndoială: mitul descălecării profesionistului de la UEFA nu e decât o poveste de campanie în care să se îmbrace interese foarte concrete și personale.

S-au convins când l-au văzut în sala fastuoasei lansări pe medicul combinagiu.

Pe Prunea antemergătorul, care nu face parte din echipa lui Lupescu 😊, dar vizitează fiecare oraș din parcursul electoral cu câteva zile înainte.

Pe Sandu și Kassai, acești clasici în viață ai distrugerii fotbalului românesc. De la primul a cerut confirmare Lupescu în timpul discursului, pe celălalt l-a utilizat Prunea ca inspirație în tacticile golănești, într-o lungă discuție privată. A, firește! Nici cei doi nu sunt din echipa lui Lupescu! 😊

Din nou pentru România? Hmm… cred că din nou pentru Federația Română de Comisioane!