Mă bucur foarte mult că FRF este astăzi un partener de încredere al mediului de business din România și că viziunea noastră i-a inspirat pe cei care au ales să vină alături de noi.

Telekom a devenit sponsorul principal al echipei naționale de fotbal. Un nume puternic pentru un parcurs de succes al fotbalului românesc.

Luni, alături de Nikolai Beckers, CEO al Telekom România, am încheiat un parteneriat de care suntem foarte mândri și prin care construim calea performanțelor sportive pentru „tricolori”.

Marți, am avut bucuria să urmăresc la Târgu-Mureș partida dintre România U21 și Armenia U21, debutul nostru în preliminariile Euro 2017 la această categorie de vârstă. Pe o ploaie monotonă, băieții lui Cristi Dulca au evoluat admirabil, învingând categoric, cu scorul de 3-0. Am văzut o echipă încântătoare, în jocul căreia poți simți pasiunea pentru fotbal și dăruirea!

Au fost două momente care au așezat o piatră de temelie pentru viitor. Două momente care au punctat decisiv o săptămână specială: săptămâna experiențelor minunate împreună!