Când domnul Justin Ștefan se va hotărî să sesizeze FIFA și UEFA, să nu uite să menționeze faptul că dumnealui nu este membru al Comitetului Executiv al FRF. Liga Profesionistă de Fotbal este reprezentată legal și regulamentar de domnul Gino Iorgulescu, potrivit Statutului FRF. Nu de alta, dar nu cumva, cuprins de elan, să uite că oamenii de acolo nu trăiesc în universul de mucava al maestrului Ioanițoaia.

Deci, ca să punem lucrurile în ordine: Justin Ștefan nu a fost dat afară din Comitetul Executiv din simplul motiv că nu face parte din Comitetul Executiv 😊. Secretarul LPF a fost invitat politicos să aștepte pe hol până când urma să fie dezbătut puctul de pe ordinea de zi pentru care solicitase să fie prezent, iar solicitarea îi fusese acceptată.

Cât despre dubla măsură a maestrului Ioanițoia, nu are sens să mai vorbim, fiind foarte bine cunoscută în lumea fotbalului. Dacă astăzi plesnește de indignare, mai ieri era foarte înțelegător și tolerant cu prietenul Mitică Dragomir, ba chiar se amuza! Nu l-a invitat afară din emisiune, nu și-a cerut scuze față de public, nu a vorbit despre limbajul inacceptabil. Singura preocupare era eventuala amendă de la CNA, pe care a avut grijă să o treacă spre invitat. Să ne amintim: